Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2009

ΑΕΚ-BATE BORISOV 2-2 (EUROPA LEAGUE)





ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ !!! ΠΑΝΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ !!! ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΗΞΕΙ 4-2 ή 5-2 ΤΕΛΙΚΑ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟ 2-2, ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΝΑ ΕΧΕΙ 3 ΔΟΚΑΡΙΑ !!!!!!!!! ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ !!!!
ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΤΕΛΕΙΑ ΜΕ ΓΚΟΛ ΤΟΥ BLANCO ΜΕ ΣΟΥΤ ΣΤΟ 17" ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ (ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΡΕΚΟΡ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟΥ ΓΚΟΛ ΣΕ ΚΥΠΕΛΛΑ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ.ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΑΛΕΞΟΥΔΗ ΤΟΥ ΠΑΟ ΑΠΟ ΤΟ 1995) !
ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ 2 ΚΑΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΦΕ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ !
ΣΤΟ 17' ΕΓΙΝΕ ΤΟ 1-1 ΜΕ ΩΡΑΙΟ ΠΛΑΣΕ ΤΟΥ RODIONOV ΚΑΙ ΣΤΟ 25' ΤΟ 1-2 ΑΠΟ ΤΟΝ VOLONDKO ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ SAJA (ΘΥΜΙΣΕ ΜΙΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ *ΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΤΜΑΤΖΙΔΗ ΣΤΟ ΚΑΥΤΑΝΤΖΟΓΛΕΙΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ !!!).
ΣΤΟ 34΄ΔΟΚΑΡΙ ΑΠΟ ΤΟΝ LIHTAROVIC ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ BATE !!!!!!!!!!!
ΓΥΡΙΣΤΗ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥ MANDUCA ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΦΑΟΥΛ ΤΟΥ SCOCCO ΣΤΟ 38' ΚΑΙ 2-2.
ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΜΕ ΤΟΥΣ SCOCCO (45'), ΜΑΝDUCA (54' ΔΟΚΑΡΙ), SCOCCO (64'), NEMETH (65'), JAHIC KAI NEMETH (77' ΔΟΚΑΡΙ), SCOCCO (78' ΔΟΚΑΡΙ), ΒLANCO (85') !!!!!!!!!!!!!!
ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΡΑΣΤΗΚΕ ΡΕ ΓΜΤ ?!!! ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΑΝ ΤΟΝ BAJEVIC ΜΕΤΑ ΤΟ 1-2 ΑΛΛΑ ΕΦΑΓΑΝ ΚΡΑΞΙΜΟ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ! ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΤΣΙ !!! Ο ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ BAJEVIC ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΛΑ ΤΟΝ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΙΣΟΥΝ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ !!!
ΣΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΕΚΑΤΣΕ Ο ΓΕΩΡΓΑΜΛΗΣ ΑΦΟΥ Ο BAJEVIC ΗΤΑΝ ΤΙΜΩΡΗΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΥΤΖΑ ΣΤΗ ΛΕΥΚΩΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΕΔΙΝΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΟΥΙΤΑ ΜΕ ΚΙΝΗΤΟ !!!
AEK: Σάχα, Γεωργέας, Καράμπελας, Γιάχιτς, Γκέντσογλου, Καφές (83’ Λεονάρντο), Ενσαλίβα (67’ Γιαχάγια), Σκόκο, Μαντούκα (68’ Χέρσι), Νέμεθ, Μπλάνκο.
Μπάτε Μπορίσοφ: Βερέμκο, Λιχτάροβιτς, Σοσνόφσκι, Σισόφ, Γιούρεβιτς, Βολόντκο, Κρίβετς (67’ Αλουμόνα), Νέκχαιτσικ (84’ Παβλόφ), Σκάβις (77’ Ράντκοφ), Μπορντάκοφ, Ροντιόνοφ.

3 σχόλια:

-billys- είπε...

Το σχόλιο σου είναι πολύ σωστό, και το άσχημο είναι ότι δεν μας αφήνουν να του κάνουμε και κριτική, είμαστε αναγκασμένοι να στηρίξουμε την ομάδα στηρίζοντας συνεχώς τον Μπάγεβιτς.
Η ιδέα που έχω να προτείνω για αυτούς είναι να φτιάξουν μια ομάδα, να την ονομάσουν ορίτζιναλ21, με πρόεδρο τον ΧΧ, και σήμα της ομάδας την μπόμπα, μπας και ηρεμήσει λίγο αυτή η μαυροΑΕΚ. Ετσι και αλλιώς όλοι αυτοί στο μόνο που πιστεύουν είναι στην ορίτζιναλ και όχι στην ομάδα.

Galazoaimatos είπε...

Γιαννη , εγω σαν φιλαθλος, παναθηναικος ωστοσο, για ενα αναρρωτιεμαι..τι ακριβως ποδοσφαιρο παιζει η ΑΕΚ...σχεδον σε καθε παιχνιδι εχει αλλαγες και δεν βρισκω ενα πυρηνα παιχτων που δεν συννενοουνται μεταξυ τους...τελικα ποιο συστημα παιζει η ΑΕΚ?

διονυσης

GarageFuzz21 είπε...

@ Billy,
μην βάζεις ιδέες, γιατί κάτι αντίστοιχο έγινε στην Αγγλία με την Wimbledon που όταν μετακόμισε στο Milton Keynes οι οπαδοί έκαναν νέα ομάδα την AFC Wimbledon και ξεκίνησαν από τις μικρές κατηγορίες και τώρα παίζουν στην Conference (H 1η ομάδα έγινε Μilton Keynes Dons)!!!

@ Διονύση,
είναι σίγουρο ότι φέτος η ΑΕΚ δεν έχει παίξει καλό ποδόσφαιρο και έγιναν λαλακίες με το ρόστερ, αλλά από την άλλη έφαγε κυνήγι από τη διαιτησία σε αρκετά ματς και δεν μπαίνουν και οι ευκαιρίες, που παρά την κακή εικόνα της, δημιουργεί.
Τα διοικητικά, το οικονομικό, η αδικία και η ατυχία, έχουν ρίξει το ηθικό και την ηρεμία της ομάδας κάτι που φαίνεται καθαρά στο γήπεδο!
Επιπλέον στο φετινό πρωτάθλημα δεν έχουμε δει κάποια ομάδα να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο!