Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2009

ΙΣΜΙΡ-ΑΕΚ 22-22 (HANDBALL) ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ !!!




ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ, ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΙΣΜΙΡ, ΣΤΗΝ ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΣΜΥΡΝΗ, ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ !!!
ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟ aek365.gr :
"Μπορεί η υπόθεση πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Κυπελλούχων στο χάντμπολ να ήταν ευθύς εξαρχής δύσκολη, με δεδομένο ότι η ΑΕΚ θα έπρεπε να ανατρέψει το εις βάρος της 29-24 του πρώτου αγώνα. Μπορεί τελικά, πράγματι, να μην κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της τουρκικής Ισμίρ, παρά την καλή εμφάνιση και το 22-22, με το οποίο έληξε το ματς. Όσοι, όμως, ταξίδεψαν μαζί με την «Ένωση» και βρέθηκαν στο κλειστό «Σελάλ Ατίκ» θα θυμούνται για πολύ καιρό αυτή την εκδρομή. Περίπου 300 φίλοι της ομάδας, στην συντριπτική τους πλειοψηφία μέλη της ORIGINAL, βρέθηκαν στο πλευρό των παικτών του Γιάννη Αρβανίτη, κάνοντας πράξη το «ΑΕΚ γερά στη Φιλαδέλφεια παίζουμε ακόμα μια φορά». Διότι δεν θα ήταν υπερβολή αν αναφέραμε, ότι χθες το απόγευμα τα μέλη της «κιτρινόμαυρης» δεν αισθάνονταν απλά σαν στο σπίτι τους, αλλά πραγματικοί γηπεδούχοι, καθώς οι «Ενωσίτες» δεν σταμάτησαν λεπτό να τραγουδούν και να υποδηλώνουν με κάθε τρόπο την παρουσία τους στο κλειστό «Σελάλ Ατίκ». Είτε με τη φωνή και τα συνθήματά τους είτε με τα πανό (ένα από αυτά μάλιστα έγραφε «Αθάνατο Βυζάντιο»), τις σημαίες και τα διακριτικά που έφεραν μαζί τους (όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και από τη φωτογραφία).
Κι αν για τα μέλη της ελληνικής αποστολής η συμπεριφορά και η στήριξη των οπαδών της ομάδας είναι κάτι οικείο, οι Τούρκοι παρ’ ότι είχαν ήδη πάρει μια πρώτη γεύση από την «κιτρινόμαυρη» εξέδρα στην Αθήνα, παρακολουθούσαν και χθες με θαυμασμό τις αντιδράσεις των φιλάθλων του «δικεφάλου» σε όλες τις στιγμές της αναμέτρησης. Σε κάθε περίπτωση, δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που έβλεπαν, καθώς στο χάντμπολ πολύ σπάνια υπάρχει μαζική παρουσία φιλοξενούμενων οπαδών στις εξέδρες. Χαρακτηριστικό, μάλιστα, είναι ότι με τη λήξη του αγώνα οι παίκτες της Ισμίρ χειροκρότησαν, εντυπωσιασμένοι, τον κόσμο της ΑΕΚ, σε ένδειξη αναγνώρισης, κι εκείνοι τους το ανταπέδωσαν.Aυτό το ταξίδι στην Σμύρνη θα μείνει για πάντα χαραγμένο στην μνήμη όσων το έζησαν. Στην Σμύρνη που είναι πάντα Ελλάδα και χθες οι φωνές των οπαδών της ΑΕΚ ταξίδεψαν τις ψυχές πολλά πολλά χρόνια πίσω όταν τα παράλια της Μικράς Ασίας ήταν δικά μας.
Οι Τούρκοι της Ισμίρ δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι 300 Ενωσίτες ταξίδεψαν τόσα χιλιόμετρα για να παρακολουθήσουν την ομάδα χάντμπολ και στο τέλος έσπευσαν να χειροκροτήσουν τον κόσμο της ΑΕΚ που μετέτρεψε σε… Φιλαδέλφεια το «Σελάλ Ατίκ»"

Δεν υπάρχουν σχόλια: