Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2009

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΑΕΚ 2-2





ΠΟΛΛΕΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΙΟ ΠΑΛΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΡΜΑΡΙΣΜΕΝΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΡΓΟΤΕΛΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΝΙΚΗ ΜΕΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ 2-2.
Η ΑΕΚ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ ΜΕ ΣΕΝΤΡΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥ ΧΤΕΣ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥ MANDUCA ΣΤΟ 21' ΠΟΥ ΠΗΔΗΞΕ ΣΑΝ ΑΛΤΗΣ ΤΟΥ ΥΨΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΘΩΣ ΒΡΗΚΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΕΦΑΛΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ !!!
ΣΤΟ 42' Ο ΛΕΑΛ ΑΝΑΤΡΑΠΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΦΕ.ΠΕΝΑΛΤΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ, ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΑΛΛΑ Ο SAJA ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΟΥΕΙ !!!
ΣΤΟ 51' ΑΠΙΑΣΤΟ ΦΑΟΥΛ ΤΟΥ ΛΕΑΛ ΚΑΙ 1-1.
ΣΤΟ 59' ΚΑΘΑΡΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ-ΠΕΝΑΛΤΥ ΤΟΥ ΝΕΜΕΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΔΟΝΟΥΡΗ, ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΛΟΠΟΥΛΟ !!!
ΣΤΟ 71' ΠΑΛΙ Ο ΛΕΑΛ ΚΑΝΕΙ ΤΟ 2-1 ΑΦΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΨΟΓΑ ΤΟΝ ARAUJO !
ΣTO 84' Ο BLANCO TO 2-2 ME ΠΕΝΑΛΤΥ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ Ο SCOCCO ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΟΥΜΠΑΚΗ.
(ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΑΥΤΗ ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ VIDEO ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΤΗΛΕΚΡΙΤΙΚΟΙ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ, Ο ΡΟΥΜΠΑΚΗΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ SCOCCO KAI EINAI ΠΕΝ.)
ΠΟΛΥ ΑΤΥΧΗ Η ΑΕΚ ΑΦΟΥ ΚΑΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΕΧΑΣΑΝ ΟΙ MANDUCA 19', BLANCO 35', BLANCO 45', KAΡΑΜΠΕΛΑ 48', SCOCCO 52', SCOCCO 55', NSALIWA 67', BLANCO 82', ΠΑΥΛΗΣ 88', ΠΑΥΛΗΣ 90' !!!!!!!!!!
ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΑΕΚ ΤΗΝ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ !!!
ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΑΤΥΧΙΑ!
Εργοτέλης: Δασκαλάκης, Γελαδάρης, Κορδονούρης, Σίλβα Ζούνιορ, Ρουμπάκης, Ορφανός (54’ Μπέτο), Σιασβίλι, Βερπακόφσκις, Τσεσνάουσκις (39’ Λεάλ), Φραγκουλάκης, Ρομάνο.
ΑΕΚ: Σάχα, Μαϊστόροβιτς, Σκόκο, Μπλάνκο, Αραούχο, Καράμπελας, Μαντούκα (77’ Χέρσι), Ενσαλίβα (80’ Γκερέιρο), Νέμεθ (85’ Παυλής), Καφές, Γιάχιτς.

1 σχόλιο:

-billys- είπε...

Δεν είχε άδικο ρε φίλε ο Όσιμ όταν την έλεγε πόρνη, δεν θέλει να μπει μέσα με τίποτα.
Επιτρέπετε η πρώτη ομάδα σε τελικές προσπάθειες στην Σούπερ Λίγδα να βρίσκετε σε αυτήν την θέση της βαθμολογίας;
Και να έχεις και καμιά πενηνταριά καλόπαιδα να κάνουν αυτές τις μαγκιές και να μας ξεφτιλίζουν έτσι.
Ήθελα να ήξερα τόσο πολύ τους έχουν θαμπώσει με την απόδοση τους οι άλλες ομάδες, μήπως είναι κατευθυνόμενοι, ή ηλίθιοι τελικά.