Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2009

Ο ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ JIMMY BULLARD !!!!



Στις 26 Δεκεμβρίου 2008 η Μάντσεστερ Σίτι διέλυε με 4-0 τη Χαλ στα πρώτα 45 λεπτά (τελικό σκορ 5-1) "αναγκάζοντας" τον τεχνικό των "τιγρών" Φιλ Μπράουν να πάρει μία αμφιλεγόμενη απόφαση: αντί να πάει με τους παίκτες του στα αποδυτήρια στην ανάπαυλα, τους κράτησε μέσα στο γήπεδο και συγκεκριμένα στο τέρμα μπροστά από την κερκίδα που βρίσκονταν οι οπαδοί τους κάνοντας δριμύτατες παρατηρήσεις ονομαστικά.
Επειδή όμως η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός μας, οι παίκτες της Χαλ δεν ξέχασαν εκείνη την ακραία ενέργεια του προπονητή τους και φρόντισαν να του το... ανταποδώσουν περίπου έναν χρόνο μετά στο ίδιο γήπεδο, με τον ίδιο αντίπαλο και με τον ίδιο τρόπο (!)
Η αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Σίτι στο "Σίτι οφ Μάντσεστερ" είχε φτάσει στο 82ο λεπτό και οι "πολίτες" φαινόταν πως θα έπαιρναν την πρώτη τους νίκη μετά από έξι συνεχόμενες ισοπαλίες χάρη στο γκολ του Σον Ράιτ Φίλιπς από το 45' όμως οι φιλοξενούμενοι είχαν διαφορετική άποψη... Το χρωστούσαν άλλωστε στους οπαδούς τους αλλά και στους εαυτούς τους για το περσινό κάζο:
Εκείνο το λεπτό κέρδισαν πέναλτι, ο Τζίμι Μπούλαρντ δεν αστόχησε από τα 11 βήματα και αιφνιδιάζοντας τους πάντες πλην των συμπαικτών του (ήταν κάτι που το είχαν σχεδιάσει από την προηγούμενη ημέρα) πανηγύρισε με τον πλέον απίθανο τρόπο: έκανε "κήρυγμα" αλά... Μπράουν στους υπόλοιπους που είχαν δημιουργήσει, καθιστοί, έναν κύκλο γύρω του.
Mπράουν: "Φανταστικός πανηγυρισμός..."
Ήταν μάλιστα τόσο εντυπωσιακή η παράσταση που έδωσε ο πρώην άσος της Γουίγκαν μετά το γκολ που πέτυχε, ώστε ακόμα και ο Φιλ Μπράουν να μιλήσει για αυτό το περιστατικό στη συνέντευξη Τύπου, παραδεχόμενος μάλιστα πως δεν αντιλήφθηκε τι έγινε σε πραγματικό χρόνο. "Ήταν ένας φανταστικός πανηγυρισμός. Το σπουδαίο κωμικό στοιχείο έχει να κάνει με τον συγχρονισμό. Δεν θα μπορούσες να έχεις έναν τέτοιον πανηγυρισμό, μετά από ένα γκολ, εκτός εάν ήταν σε αυτό το γήπεδο και μπροστά από τους οπαδούς της Χαλ. Το όλο πράγμα ήταν προγραμματισμένο σε τέλειο βαθμό. Δεν είχα την παραμικρή ιδέα τι επρόκειτο να συμβεί. Προσπαθούσα να σχεδιάσω ένα σύστημα με πέντε παίκτες στη μεσαία γραμμή εκείνη την ώρα και δεν το είδα.
Όμως ο άνθρωπος μου για τις αναλύσεις μου έδειξε στο laptop όταν μπήκαμε στα αποδυτήρια. Όταν το είδα γελούσα πάρα πολύ", δήλωσε ο πιο ισχυρός συνδετικός κρίκος της Χαλ στους δύο τελευταίους αγώνες της στην έδρα της Μάντσεστερ Σίτι (μόλις τέσσερις παίκτες "επιβίωσαν" από το περσινό συγκρότημα). Από την πλευρά του, ο άνθρωπος που υπενθύμισε σε όλο τον κόσμο τι είχε συμβεί στο αντίστοιχο περσινό ματς των δύο ομάδων στο ημίχρονο, Τζίμι Μπούλαρντ, τόνισε: "Αποφασίσαμε το βράδυ της Παρασκευής να κάνουμε κάτι τέτοιο και πήγε καλά. Είχαμε συμφωνήσει πως όποιος πετύχαινε το γκολ της ισοφάρισης ή το νικητήριο γκολ θα ήταν αυτός που θα στεκόταν στο κέντρο και θα έδειχνε τους άλλους. Νομίζω πως αυτός που είχε πρώτος την ιδέα ήταν ο Πολ ΜακΣέιν".

Δεν υπάρχουν σχόλια: