Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2008

14 ΧΡΟΝΙΑ "AEK INTERNET FAN CLUB"





ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΕΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ AEK INTERNET FAN CLUB (http://www.aek.com/) KAI ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ FORUM, ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.
ΧΩΡΙΣ ΥΣΤΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ, ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ, ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΛΠ.
ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΙ ΤΟΝΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ, ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΧΙΟΥΜΟΡ ( ΠΙΣΤΕΨΤΕΜΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΦΘΟΝΟ), ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΦΡΙΛΕΣ.

ΕΝΑ ΣΥΝΤΟΜΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ:
Η πρώτη ιστοσελίδα της ΑΕΚ στο διαδίκτυο και μαζί της το AEK Internet Fan Club (AIFC) δημιουργήθηκε στις αρχές Αυγούστου το 1994, αλλά τα επίσημα γενέθλια είναι στις 5 του Σεπτέμβρη της ίδιας χρονιάς.

Η σελίδα της AEK στο διαδίκτυο ήταν μια από τις πρώτες, σχετική σε αθλητικό σύλλογο στον κόσμο και η πρώτη στην Ελλάδα γι αυτό τον σκοπό.

Από τότε, το πρωτοπόρο αυτό Club των φιλάθλων της ομάδας μας συνεχώς μεγαλώνει, χάρη στην υποστήριξη και την συνεισφορά περισσότερων από 10.000 καταχωρημένων επισκεπτών από την Αυστραλία ως τις ΗΠΑ. Η ιστοσελίδα της ΑΕΚ μαζί με την σύσταση της mailing list, του καναλιού ζωντανών συζητήσεων #AEK, του Bulletin board του τμήματος βαθμολόγησης της ΑΕΚ από τους φιλάθλους (Ratings) αλλά και του AEK Image Gallery , κρατούν την ιδέα της ΑΕΚ ζωντανή και μέσα από τα καλώδια ενώνοντας όλους τους φίλους της παγκοσμίως.

Αυτά τα 14 χρόνια μέσα στο aek.com και τις λοιπές εκφάνσεις του Club, έχουν βρει φιλοξενία και βήμα έκφρασης αρκετοί εν ενεργεία παίκτες όλων των τμημάτων της ομάδας, παλαίμαχοι και σχεδόν ποτέ ... παράγοντες. Στις δραστηριότητες του ΑΙFC τα 14 αυτά χρόνια μπορούμε να ξεχωρίσουμε την φιλανθρωπική μας κίνηση που τα τελευταία 5 χρόνια έχει γίνει θεσμός, (από τα Χριστούγεννα του 2003 το AIFC είναι χορηγός του συλλόγου προστασίας παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες «Η Πίστη») προσφέροντας κάθε Χριστούγεννα ποσά που μαζεύονται από τα μέλη μας.
Επίσης σημαντικό είναι και το κομμάτι των συνεντεύξεων που πήρε το ΑΙFC από πολλούς αθλητές , προπονητές αλλά και παράγοντες. Θωμάς Μαύρος, Ντέμης Νικολαϊδης, Δήμος Ντικούδης, Γιάννης Μπουρούσης, Γιώργος Τσιάρας, Μιχάλης Καψής ,Dragan Sakota, Anton Dobos, Φώτης Κατσικάρης, Τριαντάφυλλος Μαχαιρίδης, Σάκης Χιώτης, Σωτήρης Λυμπερόπουλος, Ηλίας Κυριακίδης, Νίκος Κωστένογλου, Toby Bailey, Εμμανουέλλα Σκουλά, Μάρκος Κυκιμβαράκης, Νίκος Χρηστίδης , Χριστόφορος Ζαραλίκος αλλά και μέλη της διοίκησης της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, δέχτηκαν να απαντήσουν στις ερωτήσεις μελών μας.
Μέσα από τις σελίδες του "Νίκος Γκούμας Bulletin Board " άρχισε να συζητιέται το θέμα για την δραστηριοποίηση των ΑΕΚτζήδων και την μετατροπή της ΑΕΚ σε εταιρεία λαϊκής βάσης. Πολλά μέλη μας έψαξαν , ρώτησαν , έμαθαν και μας μετέφεραν πάρα πολλά σχετικά με τα Αθλητικά σωματεία λαϊκής βάσης με αποτέλεσμα σιγά σιγά να ωριμάσει η ιδέα, και με την συμμετοχή και άλλων φορέων και προσώπων να δημιουργηθεί η Ένωση 1924.
Η "παρέα" μας ποτέ δεν καλλιέργησε ή υποστήριξε -άμεσα ή έμμεσα- την βία εντός ή εκτός των αθλητικών χώρων ενώ παράλληλα μεγάλη σημασία δίνουμε στο να μεταγγίζουμε στους νέους μας, σωστή αθλητική παιδεία και στοιχεία fairplay.
Οι δραστηριότητες μας δεν αποσκοπούν σε κανένα οικονομικό ή άλλο όφελος. Γενικά πιστεύουμε ότι τα 14 χρόνια ύπαρξης του AIFC (AEK Internet Fan Club) ήταν σπουδαία και εποικοδομητικά ,και ελπίζουμε να είναι πάντα πρωτοπόρο στην ενημέρωση και να ενώνει όλους του ΑΕΚτζήδες της γης, πιστό στο motto του : " A.I.F.C. - AEK WITHOUT FRONTIERS "

14 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ AEK IFC

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

XRONIA MAS POLLA