Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2008

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΝΕΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ




Στα Σπάτα το Αθλητικό Κέντρο της ομάδας
Ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Νίκος Θανόπουλος, παρουσίασε το Αθλητικό Κέντρο της ομάδας που θα κατασκευαστεί στα Σπάτα.Το προπονητικό κέντρο, βρίσκεται στην περιοχή των Σπάτων (Αττική οδός έξοδος Ραφήνα), είναι 70 στρέμματα μέσα στην έκταση του αθλητικού κέντρου των Σπάτων και χρηματοδοτείται από τον μέτοχο της ομάδας κ. Νίκο Νοτιά.Ο κ. Νίκος Θανόπουλος μετέφερε, στην έναρξη της συνέντευξης Τύπου, ένα μήνυμα από τον κ. Νίκο Νοτιά:
«Θέλω να σας μεταφέρω το μήνυμα του κ. Νίκου Νοτιά , ενός πολύ σημαντικού παράγοντα του έργου το οποίο σήμερα ανακοινώνεται. Λόγω κάποιων πολύ σημαντικών υποχρεώσεων δεν μπορεί να είναι μαζί μας αν και θα το ήθελε πολύ. Είναι πολύ χαρούμενος και πολύ υπερήφανος που μπορεί να συμμετέχει σε αυτό το πολύ σημαντικό έργο για την ομάδα μας και πιστεύει πραγματικά ότι άξιζε τον κόπο και η οικονομική επένδυση η οποία έκανε και η υπομονή που όλη η ομάδα έκανε και θέλει να επισημάνει ότι θα είναι δίπλα στην ομάδα σε ότι αυτή χρειαστεί».
Το αθλητικό κέντρο της ομάδας θα περιλαμβάνει 4-5 γήπεδα, αποδυτήρια, κλειστό γυμναστήριο, Μουσείο, Βιβλιοθήκη, Συνεδριακούς χώρους, αμφιθέατρο, χώρους Ακαδημιών αλλά και αίθουσες διδασκαλίας ξένων γλωσσών και πληροφορικής - κάτι πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα.

ΟΛΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΕ ΜΟΡΦΗ *.pdf : http://www.aekfc.gr/media/Documents/proponitiko.ppt

LINK: http://www.aekfc.gr/index.asp?a_id=74&n_id=4405

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ANASTASH !!!!!!!!!

Chris

BROUNO είπε...

epitelous


PAME GERA PAME DYNATA