Σάββατο 13 Ιουνίου 2009

ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΞΕΝΟΣ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΠΕΤΑΝΟΣ !!!

ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΥΦΑΝΕΙ Ο ΠΑΛΙΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΤΗΣ ΑΕΚ (ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ), ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ :

Μπορεί στο ελληνικό πρωτάθλημα να μην έκανε την διαφορά ωστόσο στην Ρουμανία είχε μια απόλυτα επιτυχημένη σεζόν. Ο λόγος για τον Παντελή Καπετάνο, ο οποίος εντυπωσίασε στην πρώτη του χρονιά με την φανέλα της Στεάουα Βουκουρεστίου.

Ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ πέτυχε 11 γκολ την φετινή σεζόν, τα οποία μπορεί να μην ήταν αρκετά ώστε να κατακτήσει το πρωτάθλημα η ομάδα του ωστόσο ήταν αρκετά για να αναδειχθεί ο ίδιος ως ο καλύτερος ξένος του ρουμανικού πρωταθλήματος.Αυτό προέκυψε μέσα από το δημοψήφισμα που έκανε ο σταθμός «sport-total fm». Μάλιστα αν αναλογιστεί κανείς πως ο εν λόγω σταθμός είναι ο κορυφαίος αθλητικός της χώρας, πρόκειται για μεγάλη επιτυχία.

LINK: http://www.sportaction.gr/document.php?category_id=36&document_id=131944

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα σαλταρουμε?? Ητανε για ξου και ξαφνικά έγινε ο καλυτερος?? Φαντασου επίπεδο το Ρουμανικο πρωτάθλημα...
και σκιζόμαστε για τον Τζαμπατζεσκου...Ημαρτον!! Το πιο πανω βιντεακι μας κανει να μη ξεχναμε αυτό το θρυλικο φορ :))

Egli 21

Ανώνυμος είπε...

Αν ήξερες από ποδοσφαιρο θα ηξερες το επίπεδο του ρουμανικου ποδοσφαιρου.Και Τσαμπιονς Λιγκ εχει πάρει η Στεαουα και περισσότερες ομάδες βγαιζει στην Ευρωπη η Ρουμαια.Οσο για τον Καπετανο το ότι ειχε προβλημα με τους κοιλακους και δεν τον προσεξανε στην Ελλάδα δενφταιει αυτος.Ηταν παιχταρας απο πάντα.