Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2009

ΠΑΟ-ΑΕΚ 0-0





ΔΥΝΑΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΟ ΚΑΙ ΑΕΚ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΟΑΚΑ, ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΙΚΗΤΗ.
ΚΑΛΥΤΕΡΗ Η ΑΕΚ ΣΤΟ Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ, ΕΧΑΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΚΑΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΓΚΟΛ, ΜΕ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΟΥ BLANCO ΣΤΟ 42' ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΚΑΡΙ ΤΟΥ ΚΥΡΓΙΑΚΟΥ ΣΤΟ 32'.
ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΤΟ Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ, ΔΥΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΕΧΑΣΕ Ο GILBERTO SILVA ΣΤΟ 33' ΚΑΙ ΣΤΟ 63', ΟΤΑΝ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΤΕΡΜΑ ΑΣΤΟΧΗΣΕ.
ΣΤΟ 88' ΕΓΙΝΕ Η ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΚΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΟ ΜΑΤΣ. O RUCAVINA ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΑΚΛΙΝΓΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΡΟΑΤΗ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ.Ο ΠΑΟ ΖΗΤΗΣΕ ΠΕΝ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΣΣΑΡΑ. ΣΤΗ ΦΑΣΗ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΓΕΩΡΓΕΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΤΑΚΛΙΝΓΚ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΣ ΠΡΩΤΑ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΙΧΤΗ ΤΟΥ ΠΑΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΦΤΟΝΤΑΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΠΑΙΧΤΗ ΤΗΣ ΑΕΚ. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΔΥΟ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕΝΩΝ ΦΑΣΕΩΝ ΣΤΗΝ TV ΕΙΧΑΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ !!! Ο ΒΑΡΟΥΧΑΣ ΣΤΗ ΝΕΤ (ΕΧΕΙ ΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟ) ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΕΝΑΛΤΥ, Ο ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΣΤΟ NOVA-SPORTS 1 ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ !!!
Παναθηναϊκός (Χενκ Τεν Κάτε) :Γκαλίνοβιτς, Βύντρα, Γκούμας (λ.τρ. 24' Μελίσσης), Σαριέγκι, Σπυρόπουλος, Σιμάο, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Καραγκούνης, Γκάμπριελ (57' Ρουκάβινα), Σαλπιγγίδης, Μάντζιος (80' Πετρόπουλος).
ΑΕΚ (Ντούσαν Μπάγεβιτς) : Σαχά, Χουανφράν, Μαϊστόροβιτς, Κυργιάκος, Μπασινάς, Καφές, Ενσαλίβα (75' Μαντούκα), Πλιάτσικας (81' Γεωργέας), Σκόκο, Τζιμπούρ (88' Εντίνιο), Μπλάνκο

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μηπως επεσε μονος του;


padre

GarageFuzz21 είπε...

Παδρε, για δες καλά τη φάση.
Ο Γεωργέας πέφτει για το τάκλινγκ και βρίσκει καθαρά τη μπάλλα, η οποία αλλάζει και πορεία.
Στη συνέχεια γίνεται η επαφή Γεωργέα-Ρουκάβινα.

Ανώνυμος είπε...

την μπάλα δεν την Βρήκε ο Γεωργέας αλλά χτύπησε στην γάμπα του και δεν ανακόπηκε η πορεία της κατόπιν τον βρήκε και τον έριξε

υπάρχει και η φάση με τον Βύντρα και τον Μαιστόροβιτς εκέι το τράβηξε από την φανέλα για να μην σηκωθεί

ο Βασσάρας που στον πρώτο γύρο έδωσε εκείνο το αστείο πεναλτυ


Bougiabesas