Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2009

ΜΠΡΑΒΟ Η CITY !!!

Πλουσιότερος πρόεδρος ο Σεΐχης της Manchester City !!!
Ο ιδιοκτήτης της Μάντσεστερ Σίτι, ο Σεΐχης Μανσούρ είναι ο άνθρωπος που "έριξε" τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς από την κορυφή της λίστας με τους πλουσιότερους ιδιοκτήτες βρετανικών συλλόγων.
Μάλιστα η προσωπική περιουσία του Μανσούρ, μέλους της βασιλικής οικογένειας του Αμπού Ντάμπι, αγγίζει το δυσθεώρητο ποσό των 15 δισεκατομμυρίων λιρών, σύμφωνα με τη λίστα των πλουσιότερων του ποδοσφαίρου, την οποία εξέδωσε το περιοδικό "FourFourTwo".
Ο 38χρονος ιδιοκτήτης των "πολιτών" αγόρασε την Σίτι μόλις το προηγούμενο καλοκαίρι, την ίδια περίπου στιγμή που ο Ρώσος κροίσος της Τσέλσι έπεφτε στην τρίτη θέση της συγκεκριμένης λίστας, με τις φήμες να τον θέλουν να χάνει 3 δισεκατομμύρια λίρες λόγω της οικονομικής κρίσης, ρίχνοντας την περιουσία του στα 7 δισ. λίρες. Στη 2η θέση βρίσκεται ο ιδιοκτήτης της ΚΠΡ Λακσμί Μίταλ (12.5 δις λίρες).
Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ παραμένει ο πλουσιότερος ποδοσφαιριστής που σχετίζεται με το βρετανικό ποδόσφαιρο, με την προσωπική του περιουσία να υπολογίζεται σε 125 εκατομμύρια λίρες. Μάικλ Όουεν και Γουέιν Ρούνεϊ συμπληρώνουν την πρώτη τριάδα με 40 και 35 εκατ. λίρες περιουσία αντίστοιχα.
LINK: http://www.sport24.gr/html/ent/934/ent.268934.asp

2 σχόλια:

BROUNO είπε...

h mikrh omada ths polhs

xo xo xo xo

GarageFuzz21 είπε...

Brouno ντροπή να μιλάς έτσι για τους συγκάτοικους !!!
:P :)