Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2009

ΗΡΑΚΛΗΣ-ΑΕΚ 0-1





ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ, ΕΠΙ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΣΤΟ ΚΑΥΤΑΤΖΟΓΛΕΙΟ, ΜΕ 1-0.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΠΕΙΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΣΤΟ 50', ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΑΝΑΛΥΕΙ Ο ΠΑΛΙΟΣ ΔΑΙΤΗΤΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ (ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΜΑΤΣ ΠΑΟ-ΑΕΚ 1-1 ΣΤΑ 80s, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ) :
{ «Σωστά ακυρώθηκε το γκολ»
Αρχικά η φάση είναι καθαρή, δεν υπάρχει κανένα οφσάιντ σε παίκτη του Ηρακλή. Μετά το τελευταίο σουτ η μπάλα βρίσκει πάνω στον Επσταϊν που είναι σε θέση οφσάιντ γιατί δεν τον καλύπτει κανένας παίκτης, ακόμη και ο τερματοφύλακας είναι πιο μπροστά.
Αν η μπάλα δεν έβρισκε πάνω του, μόνο τότε θα ήταν κανονικό το γκολ. Από τη στιγμή, όμως, που η μπάλα βρίσκει πάνω του τότε βάσει του άρθρου 11 του κανονισμού διαιτησίας έχει ενεργή συμμετοχή (αγγίζει την μπάλα) και ως οφσάιντ που ήταν έπρεπε να τιμωρηθεί.
ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΛΥΣΣΑΞΑΝ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ.
ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΓΚΟΛ ΠΕΤΥΧΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ISMAEL BLANCO ΣΤΟ 68' ΜΕ ΚΟΝΤΙΝΟ ΠΛΑΣΕ, ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΚΟΡΝΕΡ ΤΟΥ ΜΠΑΣΙΝΑ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΙΑ ΑΣΣΙΣΤ ΤΟΥ SCOCCO.
Ηρακλής (Μάκης Κατσαβάκης) : Κοβαλέφσκι, Περπερίδης (77΄ Γιάντσης), Ιωαννίδης (78΄ Μπούρμπος), Βούκοβιτς, Παπαζαχαρίας (87΄ Κίκο Ρατόν), Κατσαμπής, Επστάιν, Φούφουλας, Σαρακατσάνος, Γκαρσία, Αγρίτης
ΑΕΚ (Ντούσαν Μπάγεβιτς) : Σάχα, Μαϊστόροβιτς, Χουανφράν, Ενσαλίβα (72΄ Πλιάτσικας), Τζιμπούρ (86΄ Εντίνιο), Μπασινάς, Μπλάνκο (90΄+ Ζεράλδο Αλβες), Πελετιέρι, Κυργιάκος, Γεωργέας, Σκόκο

Δεν υπάρχουν σχόλια: