Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2009

ΣΤΑ ΣΑΓΟΝΙΑ ΤΟΥ ...ΚΑΡΧΑΡΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ !!!

"Κύριοι, αν ανέβουμε στην πρώτη κατηγορία, θα κάνω μπάνιο ανάμεσα στους καρχαρίες", είχε υποσχεθεί ο Νταβίδ Μπαράλ στο ξεκίνημα του 2008, σε περίπτωση που η Σπόρτινγκ Χιχόν κατάφερνε να πάρει ένα από τα πολυπόθητα εισιτήρια για τη συμμετοχή στην Πριμέρα Ντιβισιόν.
Ως γνωστόν, η ομάδα της Αστούρια συμμετέχει από φέτος στα μεγάλα σαλόνια του ισπανικού ποδοσφαίρου και ο 25χρονος επιθετικός δεν είχε άλλη επιλογή από το να... τηρήσει την -καθόλα τολμηρή- υπόσχεση που είχε δώσει περίπου 12 μήνες νωρίτερα!
Την τελευταία ημέρα λοιπόν του 2008 ο φορ των "μπιανκορόσι" φόρεσε την στολή και όλο τον υπόλοιπο εξοπλισμό ενός δύτη και έμεινε κάτω από την επιφάνεια του νερού στο ενυδρείο του Χιχόν, περιστοιχισμένος από έναν καρχαρία-ταύρο ονόματι Ελίζα καθώς και τον γιο του Κουρίν.
Ο Μπαράλ φορούσε μέσα από τη στολή εμφάνιση της Χιχόν, στο κεφάλι έναν σκούφο του Άι-Βασίλη, ενώ το ακόμα πιο τρελό στην όλη υπόθεση είναι πως στα 15 λεπτά που έμεινε κάτω από το νερό επιχείρησε να φορέσει γύρω από τα πτερύγια του καρχαρία κασκόλ της ομάδας του (χωρίς πάντως επιτυχία).
"Εγώ φόβο; Κάθε άλλο. Το διασκέδασα σα να ήμουν μικρό παιδί. Μάλλον φοβάμαι περισσότερο ορισμένες άμυνες της ισπανικής Λίγκας", δήλωσε ο άσος της Χιχόν λίγα λεπτά μετά την... επιστροφή του στο έδαφος, με τους δύο συνοδούς του κάτω από το νερό να συμπληρώνουν: "Ένα τέταρτο της ώρας κάτω από το νερό χωρίς προπόνηση: ήταν κάτι που μας προκάλεσε μεγάλη έκπληξη".

LINK: http://www.sport24.gr/html/ent/181/ent.268181.asp

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

afou den toy dagose kanena podi na min xanapaiksei mpala na sou po ego meta :)

John

Ανώνυμος είπε...

εγω θα προτεινα να το κανουμε και στο μπασινα ως τιμωρια, αν δεν τρεχει επαρκως και τη νεα χρονια..

kabamaru AIFC

GarageFuzz21 είπε...

kabamaru XAXAXAXAXA